• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006
Урологът

УРОЛОГЪТ E НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ СПЕЦИАЛИСТ

ЗАЩО УРОЛОГЪТ е НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ СПЕЦИАЛИСТ за провеждане на КОНСУЛТАЦИЯ след СПЕРМОГРАМА?

Както много от вас знаят при около половината от двойките инфертилитетът се дължи (и) на мъжки фактор. Поради тази причина, дори лекуващият акушер-гинеколог да открие възможна причина за инфертилитета при жената, винаги се проверява и нейният партньор. Спермограмата е първото изследване, което се назначава при мъжете. То дава информация за техните основни фертилни показатели – концентрация, подвижност и морфология на сперматозоидите.

В клиника Ню Лайф пациенти за спермограма се приемат между 10 и 15 часа в делничните дни без предварително записване на час. Резултатът е готов около 2 часа след отдаване на материала, като той може да бъде получен и по и-мейл.

Въпреки посочените в спермограмата референтни стойности, с които пациента може да сравни свойте показатели, е необходимо резулатите да се разяснят от лекар. В общия случай това е лекуващият акушер-гинеколог на партньорката или уролог.

В център за асистирана репродукция Ню Лайф, ние препоръчваме резултатите да се разчитат от уролог, за предпочитане с опит в лечението на мъжки инфертилитет. Лекуващият лекар на партньорката може да погледне резултатите, но така или иначе при наличие на отклонения от референтните стойности, пациента се насочва към уролог. Освен разчитане на резултатите от спермограмата, при нужда урологът може да прегледа пациента, да назначи допълнителни изследвания, както и лечение.  Поради това консултацията с уролог след спермограма спестява време, пари и разкарване.

В клиника Ню Лайф предлагаме пакетна цена с отстъпка за „спермограма+консултация с уролог“.

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK