• Български
  • English
  • Deutsch
  • Русский
   032 693 693
БЕЗПЛАТЕН ТЕЛ.: 0 800 13 006

ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ И БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ В ГР. БУРГАС

Екипът на най-новата точка за репродуктивно здраве в нашия град клиника „New Life “ с Ден на отворените врати и безплатни консултации в Бургас

На 07 Юни 2020 в Неделя, бъдещите майки и татковци от Бургас и региона на Южното Черноморие ще могат да получат отговори на въпросите, които ги вълнуват от специалисти с висок професионализъм и отговорно отношение. По време на посещенията, лично управителят д-р Добринка Петрова, ще ви информира за новостите в областта на най-съвременните репродуктивни технологии.

Желаещите двойки трябва да заявят присъствие на +35956555599 или +359 879 084 777 , където ще получат и пълна информация за събитието. Консултациите са напълно безплатни! Молим всички желаещи пациенти да се обадят предварително и да заявят присъствие. Броя на консултациите е ограничен.

Новият център в морския град е сателитен на водещата клиника за мъжко и женско репродуктивно здраве и асиситирана репродукция New Life – Пловдив. Пациентите от Бургас и региона вече имат лесен и бърз достъп до най – съвременните технологии в асистираната репродукция, могат да бъдат консултирани, прегледани или да проследят своята бременност тук на място в Бургас. New Life Clinic Вurgas предлага пълната гама от специализирано медицинско обслужване и дава шанс на пациентите да се доверят на високовалифицирания  екип на Ню Лайф  – Пловдив, оглавяван от управителя – акушер-гинеколога д-р Добринка Петрова и консултиран от международно признатите специалисти в областта на асистираната репродукция.

Д-р Петрова ще запознае бъдещите ни пациенти с предлаганите услуги в ин витро център NewLife – донорски програми за сперматозоиди, яйцеклетки, класически ин витро процедури, Икси или Имси с най-модерните технологии в репродуктивната медицина. Донорската Програма за яйцеклетки на центъра работи със световна банка, което на практика означава, че бихте могли да изберете донор по каталог без необходимо време за изчакване за намиране на такъв.

Ще ви запознаем с д-р Васил Попов – специалист уролог част от екипа на “Male Center New Life”, насочен и грижещ се изцяло за мъжкото фертилно здраве, който ще ви представи различните методологии в лечението на мъжкия стерилитет. Центърът разполага с CASA ( компютърно асистирана спермограма ), който е нов за Бургас и региона, Крио Банка и извършва Тефна (тестикулярна биопсния – нов и щадящ метод).

Вашият коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителни полета *

BACK